SIHRENITRU Rezervacije Pretplatite se na e-novosti Info
O HOTELU
PONUDA
CJENICI
MINERALNA VODA
Donat Mg
TRADICIJA U ROGAŠKOJ SLATINI

Mineralna voda Donat Mg

PRIRODNA TAJNA

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.

Što to u stvari znači?

Zahvaljujući svom neprocjenjivom sastavu, ljekovita mineralna voda Donat Mg pomaže pri:

  • liječenju bolesti probavnih organa, jetre, žučovoda, gušterače, živčanog sustava, srca i krvnih žila
  • povoljno djeluje na koncentraciju šećera, kolesterola i na povišen krvni tlak
  • nezamjenjiva je pri otklanjanju zatvora, debljine, žgaravice i prekomjernog izlučivanja želučane kiseline
  • zadovoljava potrebe za magnezijem, koje se povećavaju u stresnim okolnostima, pri intelektualnim i tjelesnim naporima, nakon pretjeranog konzumiranja alkohola i dijeta pri kojima se uzimaju samo određene vrste namirnica.


Donat Mg odlično je sredstvo za sprječavanje osteoporoze, a liječnici ga još posebno preporučuju i osobama sa šećernom bolešću i trudnicama. Bez obzira na to jesmo li više ili manje zdravi, pijenje Donata Mg donosi našem hramu postojanja — našem tijelu val zdravlja i bogate svježine.

Zanimljivost

Zdravom, odraslom čovjeku dnevno je potrebno od 300 do 500 mg magnezija koji u tijelo unosimo već s 0,3 do 0,4 litre Donata Mg.